Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újabb 2 milliárdot dobott ki e
  2010-01-02 08:42:38, szombat
 
  Újabb 2 milliárdot dobott ki egy halva született lapra a Zsidesz

2009. december 31. 21:17:49


Ölbe tett kéz és málészáj -
a világ legunalmasabb újságírójaVilágfájdalommal nem szerkeszthető sikeres lap. A Fidesz ezt sem tudja, így adott Csontos János publicisztának 2 milliárd forintot, hogy a hetente 17 ezer példányban megjelenő Élet és Irodalomnak legyen "jobboldali" vetélytársa. Anno pontosan ekkora összeggel ajándékozta meg Elek Istvánt, Orbán Viktor egykori tanácsadóját, hogy alapítson hetilapot.

Elek programja egyszerűségével tündökölt: görcsösen meg akart felelni a másik oldalnak. El is szórta az irdatlan összeget az általa irányított Heti Válaszra. Káprázatos sikertelenséggel övezve.

Csontos János Nagyítás címen megjelent hetilapja első számát nem lett volna illő bírálni. A második számnál viszont türelmünk elfogyott. Főként azért, mert a kétmilliárdos vállalkozás már most magán viseli a hosszú, dicstelen vegetálás és a szomorú kimúlás, netán a Heti Válasz-szerű felvásárlás billogát.

A Nagyítás cím fölött olvasható, hogy a hetilap a társadalommal, politikával és kultúrával foglalkozik. Csöndben megjegyezzük: 2 milliárdért foglalkozhatna legalább a gazdasággal is.

Nézzük tehát az I. évfolyam 2. számát, amely olyannyira ünnepi szám, hogy a december 23-i paksaméta után a következő nem is két, hanem három hét után jelenik meg! A lap felosztása dzsumbuj. Ahelyett, hogy legalább a lap jellegének megfelelően hármas osztatú lenne. Vagyis tartalmazna társadalmi, politikai és kulturális rovatot. Netán annak alosztatait.

A címoldal a lap egészének unalmát tükrözi, szomorú hűséggel.

Csoóri Sándor (ah, a nagy név!) Jöhet-e még? cím alatt emlékezik a nagy nemzedékekről. De van vers Tükröm, tükröm, 000302 címen és cikk Félrevert harangok, valamint Igen, ez ,,aknays" címen.

A Kuruc.info értesülése szerint a címoldal kínálta izgalmak miatt tülekedők utcai újságosbódét még nem vertek szét.

Kíváncsiságból megnéztük, hogy a címoldalon és a második oldalon kínált öt írásnál melyek az elsőként felbukkanó évszámok, illetve korszakjelzések. Csoórinál ez ,,az első világháború", a Félrevert harangoknál 1988, az ,,aknays" 1972-őt kínálja, a második oldalon a Mű - tárgy - történet című esszé 1900-ba kalauzol vissza minket, míg Az emberi jogi kultúra esélyei címen megjelent írás első dátuma 1989. Nem véletlen, hogy a fotón szereplő Balog Zoltán mellett a dobogón ülő, azonosítatlan úr elbóbiskolt.

Ezzel ellentétben, az ígéret szerint társadalmi-politikai témákat kínáló hetilap 28 oldalán át egyszer sem szerepel Bajnai Gordon jelenlegi, Gyurcsány Ferenc, illetve Medgyessy Péter volt miniszterelnök neve. Talán azért, mert a szerkesztők úgy értékelték, az említett urak nem nyomták rá bélyegüket a jelen társadalmi-politikai eseményeire.

Csontos János egyik tévényilatkozatában elmondta, hogy nem akarnak az Élet és Irodalom vetélytársa lenni. Ebben igaza volt. Az Élet és Irodalom betölti feladatát. Kielégíti vevői zsigeri igényét a halálos ellenségnek tekintett másik oldal, a magyarság és a kereszténység rituális rugdalására.
A Nagyítás viszont garantáltan nem fáj majd a másik oldalnak. Politikai korrektségben pedig még meg is felel - a másik oldal elvárásainak.

Nem bántja az országot tönkretevő klikket, nem tárja fel destruktivitásuk motívumait, nem szedi ízekre a multik itteni tevékenységének kormányzati támogatottságát, a kormányzati korrupciót, az utcán látható és lakásokban elrejtett nyomort, nem elemzi a globalizmus iszonyatos, gyilkos oldalait, a gyógyszermultik aljas gyakorlatát, a világpolitika olyan kényes kérdéseit, mint Palesztina zsidó megszállását vagy az Irán elleni hisztériakeltés valódi indítékát.

A Die Zeit című német politikai-társadalmi-kulturális hetilap friss, online számának címoldalán Merkel kancellár a vezető téma. Négy cikkcímben szerepel. E félmilliós német hetilap jól elkülönülő rovatcímei: politika, gazdaság, vélemény, társadalom, kultúra, tudomány, ,,Digitális", felsőfokú képzés, életmód, utazás, autó és sport. A rovatokon belül logikusan elkülönített alrovatok. A gazdaságnál például vállalkozások, befektetés, tőzsde.

Az Élet és Irodalom ünnepi száma 2. oldalán a Nagyításról írt szarkasztikus szösszenetében felsorolja a jobboldal eddig elvetélt lapkísérleteit, majd ,,sok erőt és türelmet" kíván a Nagyításnak.

Magyarán kiröhögték.

Alitea Guzmán

Forrás: Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: destruktivitásuk, sikertelenséggel, támogatottságát, gyógyszermultik, hisztériakeltés, tevékenységének, egyszerűségével, korszakjelzések, miniszterelnök, kíváncsiságból, szösszenetében, publicisztának, foglalkozhatna, lapkísérleteit, azonosítatlan, vállalkozások, kétmilliárdos, korrektségben, szerkeszthető, szarkasztikus, társadalommal, világpolitika, nemzedékekről, legunalmasabb, kereszténység, újságosbódét, elvárásainak, tanácsadóját, megszállását, elkülönített, megjegyezzük, szerkesztők, felvásárlás, vetélytársa, politikával, nagyításról, halva született, világ legunalmasabb, másik oldalnak, irdatlan összeget, általa irányított, második számnál, kétmilliárdos vállalkozás, szomorú kimúlás, december 23-i, nagy nemzedékekről, címoldal kínálta, második oldalon, elsőként felbukkanó, első világháború”, emberi jogi, fotón szereplő, Csontos János, Elek Istvánt, Orbán Viktor, Heti Válaszra, Csontos János Nagyítás, Heti Válasz-szerű, Csoóri Sándor, Balog Zoltán, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter, Alitea Guzmán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Elköszönt  Alvó cicák  Kerüld el az evangélium örömén...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Paul David Tripp Április 20  Sokan azt tartják  Alázat  Albert Einsteinről  Hiányzik  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Png ház  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Nevem  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Mai harmónia kártyám  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyon különös  Bertolt Brecht -től idézet  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png férfi  Lóhere  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png nő  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Neked tudnod kell  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kellemes délutánt kívánok  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem számIt  Png rózsa csokor  Png virág  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Őrizkednünk kell...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Alázat  Erdőn  s immár én is felragyogva, ért...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor 
Bejegyzés Címkék
halva született, világ legunalmasabb, másik oldalnak, irdatlan összeget, általa irányított, második számnál, kétmilliárdos vállalkozás, szomorú kimúlás, december 23-i, nagy nemzedékekről, címoldal kínálta, második oldalon, elsőként felbukkanó, első világháború&#8221, emberi jogi, fotón szereplő, ígéret szerint, említett urak, halálos ellenségnek, kereszténység rituális, másik oldal, országot tönkretevő, multik itteni, kormányzati korrupciót, utcán látható, globalizmus iszonyatos, gyógyszermultik aljas, világpolitika olyan, vezető téma, rovatokon belül, gazdaságnál például, jobboldal eddig, destruktivitásuk, sikertelenséggel, támogatottságát, gyógyszermultik, hisztériakeltés, tevékenységének, egyszerűségével, korszakjelzések, miniszterelnök, kíváncsiságból, szösszenetében, publicisztának, foglalkozhatna, lapkísérleteit, azonosítatlan, vállalkozások, kétmilliárdos, korrektségben, szerkeszthető, szarkasztikus, társadalommal, világpolitika, nemzedékekről, legunalmasabb, kereszténység, újságosbódét, elvárásainak, tanácsadóját, megszállását, elkülönített, megjegyezzük, szerkesztők, felvásárlás, vetélytársa, politikával, nagyításról, milliárdért, ajándékozta, foglalkozik, irodalomnak, gazdasággal, kormányzati, globalizmus, gazdaságnál, alosztatait, ellenségnek, rugdalására, gyakorlatát, világháború, harangoknál, nagyításnak, elbóbiskolt, ellentétben, megfelelően, vállalkozás, tartalmazna, eseményeire, garantáltan, társadalmi, címoldalán, kulturális, felsorolja, elkülönülő, félmilliós, rovatcímei, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.